X

Živa Center — Nega telesa, odnosov in okolja.

Živa Center je družinsko podjetje, ki ga vodita Marjan in Mirjam Korez. Združuje vsa področja s katerimi se ukvarjata že več kot 30 let.

Podatki o podejtju:
Živa Center d.o.o., Tomačevo 27, 1000 Ljubljana.
ID za DDV: SI64066126
Matična št.: 1880039
TRR, NLB: SI56 0292 4026 5265 506

Aktualni ekološki certifikat BIO trgovine Živa.
Ekološki frizerski salon Živa.
Prehransko svetovanje.
Projekt Biti Ženska.

Živa Center je mnogo več kot BIO trgovina. V centru deluje prvi ekološki frizerski salon v Sloveniji, studio zdravja, kozmetični in make-up studio ter studio orientalskega plesa Biti Ženska.

Tu potekajo izobraževanja in predavanja o zdravi prehrani, čiščenju telesa, delavnice o naravnem barvanju las s 100 % rastlinskimi pigmenti in ličenju, o partnerskih odnosih, o ljubezni, o vzgoji otrok, v projektu »Biti Ženska« pa obujamo ženskost in s tem povezana starodavna znanja.

Delovanje Živa Centra ni ločeno od osebnega življenja lastnikov. Obisk trgovine je lahko zato socialni dogodek, namenjen druženju. V Živa Centru dobite tudi nasvet, storitev ali le klepet, skratka prostor, kjer so zadovoljne tudi zahtevne stranke.

Več kot 2000 izdelkov na 200m2

V Živa Centru prodajamo in distribuiramo ekološko, vegansko prehrano, certificirano naravno in ekološko kozmetiko, ekološka čistila, eterična olja s certifikatom AB in eko tekstil.

Kot uvozniki zalagamo večino slovenskih BIO trgovin. Kompleten izbor izdelkov lahko pogledate, degustirate in kupite v BIO trgovini, kjer je na 200m2 več kot 2000 izdelkov.

Sodelujemo le z izbranimi proizvajalci s katerimi vzpostavimo osebne stike in se prepričamo, da se s proizvodnjo in distribucijo bioloških izdelkov ukvarjajo pošteno in z globjim poznavanjem rastlin in življenja. Smo namreč kritični do nasilne potrošniške kulture, ki vdira tudi na področje ekologije.

Z nasveti, ki jih boste dobili v Živa Centru boste kupili le tiste izdelke in toliko, kot jih res potrebujete za vaše zdravje in harmonijo. S člansko popustom imate številne ugodnosti pri izdelkih in storitvah.

Dostopnost

Ustvarjamo ekološko atmosfero brez stresa in izven nakupovalnih središč. Dostop je enostaven, le 500m od rondoja Tomačevo. Imamo lastno parkirišče, kar je zelo praktično za večje nakupe.

Tudi z avtobusom je lahek dostop, saj smo le 50m oddaljeni od končne postaje mestnega avtobusa številka 19, Tomačevo.

BIO trgovina je odprta od ponedeljka do petka od 8h do 19h in v sobotah od 8h do 14h.

Naše glavne aktivnosti so:

Program dogodkov.